Het geweldige van coachen is voor mij samen iets nieuws ontdekken. We kijken naar jouw levensvraag vanuit een andere invalshoek en je gaat dingen zien die je nog niet eerder zag. Ik gebruik de kracht van beelden als middel om jou beter inzicht te geven in je kwetsbaarheden en in jouw unieke kracht. Deze zelfkennis kan je verder helpen in de levensfase die voor je ligt. Soms gaan we tijdens een sessie de natuur in. Je hoeft niet vertrouwd te zijn met je eigen creativiteit of fotografie om deel te nemen. 
Lees hier de ervaring van José:
"Vandaag was ik bij Nina op een voor mij speciale dag, ik werd namelijk 40. Ik wilde dit graag vieren door echt even stil te staan bij het thema: ouder worden, vrouwzijn. 
Nina weet als geen ander een hele fijne sfeer te creëren waarin je je direct welkom en veilig voelt. Ze neemt je aan de hand van meditatie en visualisatie mee naar je eigen gevoelswereld en via de gekoppelde tekenopdrachten (die soms serieus zijn en soms ook vol humor) kwam ik op verassende wijze tot mooie inzichten rondom mijn eigen thema. Wat ik vooral heel wonderlijk vond is hoe zij de verschillende opdrachten met elkaar wist te verbinden zodat er ook echt onverwachte dwarsverbanden en inzichten uit naar voren kwamen. 
Vervolgens maakten we vanuit deze bedding en verbinding met mezelf de stap naar fotografie. Ook dit was geheel in afstemming, de plek waar we fotografeerde klopte helemaal voor mij en ook kreeg ik de ruimte om te verkennen wat wel en niet klopte. Nina weet daarin ruimte te geven en stuurt je op een hele fijne manier aan en heeft een natuurlijke interesse in wat er in je leeft en de omgeving.
Ik heb al een paar eerste beelden mogen zien en de foto's zijn werkelijk schitterend. Zo prachtig hoe ze oog heeft voor al het schoons (in dit geval ook al het moois in het bos) en dit meeneemt in de beelden.
Het was een mooie ervaring en ik gun meer mensen zo'n heerlijke creatieve & verdiepende dag met Nina!"
Back to Top