Eendaagse workshop 

In 2020 ben ik begonnen met het geven van workshops met thema's als kracht en identiteit. Een workshopdag is een dag vol oefeningen waarbij je met gebruik van fotografie en verschillende kunstzinnige materialen aan de slag gaat met een zelfportret. Iedereen die behoefte heeft aan stilstaan en reflecteren, een dag voor jezelf en 'spelen' kan hier wat uit halen. Na afloop ga je naar huis met nieuwe energie, fijne inzichten en een eigen werk waar je nog lang van kunt genieten.
Neem gerust contact op voor meer informatie.
Fotografie: Linda Bouritius
Fotografie: Linda Bouritius
Fotografie: Linda Bouritius
Fotografie: Linda Bouritius
Fotografie: Linda Bouritius
Lilian en haar zelfportret
Isabelle en haar zelfportret
"Ik vond de workshop heel fijn! Een goede mix van plezier, ontspanning, tijd om lekker te eten en wat te drinken, serieus zijn, expressief, naar binnen keren...
Jouw zin en positieve energie heb ik gevoeld en was aanstekelijk. Ook fijn dat je
de ruimte gaf aan kwetsbaarheid, openen, accepteren dat alles goed en oké is."
Kika
"We werden uitgedaagd op een creatieve manier uiting te geven aan wie we zelf zijn. Uit je comfortzone, voelen ipv denken. Nina is een open, lief en leuk mens die een veilige sfeer kan scheppen waardoor het voor ons allemaal makkelijk was ons kwetsbaar op te stellen. Je brengt jezelf mee in je werk. Dat maakt jou jou en niet ieder ander.  Dát inzicht en het positieve gevoel na afloop geeft echt een boost. Nina, bedankt voor je inspirerende workshop. Ik heb er van genoten!"
Karin
" Werken met Nina is vooral duiken in een maakproces zonder meteen resultaat te willen. Je creëert en onderzoekt. Met je handen, ogen en gevoel laat je een beeld ontstaan wat vervolgens een resultaat geeft als verassing. Het is fijn werken. Het portret is meer dan een plaatje. Het geeft je wat terug."
Hanneke 
Halfjaar traject

Wil je meer vrijheid in je leven en werk? Maar weet je niet goed waar je moet beginnen? In 2025 start ik met een half jaar traject. De cursus bestaat uit elke maand een workshop met telkens een ander thema én een nieuw materiaal om jouw creativiteit tot leven te wekken. Je gaat dingen leren waarvan je niet wist dat je ze wilde leren! Misschien ontdek je ook wat creativiteit voor jou kan betekenen en welke rol het in je leven mag innemen. Je gaat steeds met een kunstwerkje naar huis.
Enkele materialen en technieken die we gaan gebruiken zijn fotografie, cyanotype (blauwdrukken), schilderen, krijt, schrijven en collagetechnieken. In totaal is er ruimte voor maximaal 5 deelnemers.
Thema's die aan de orde komen zijn o.a. plezier, schaduwwerk en familiesysteem.
(Weet jij toevallig nog een mooie locatie in de natuur in regio Utrecht of Gelderland? Ik zoek nog een mooie plek om dit te kunnen verwezenlijken!)
Neem voor meer informatie contact met me op!
Back to Top