Ook in 2023 geef ik weer een aantal creative workshops waarbij je ontdekt hoe krachtig je daadwerkelijk bent! Ik bied een inspirerende dag vol oefeningen waarbij je met gebruik van fotografie en verschillende kunstzinnige materialen aan de slag gaat met een zelfportret. Iedereen gaat naar huis met een eigen kunstwerk waar je nog lang van kunt genieten. Kosten zijn 75,- (inclusief vegetarische lunch). Neem gerust contact met me op voor actuele data of een speciaal op maat gemaakte workshop.
Fotografie: Linda Bouritius
Karin over de workshop:
"We werden uitgedaagd op een creatieve manier uiting te geven aan wie we zelf zijn. Uit je comfortzone, voelen ipv denken. Nina is een open, lief en leuk mens die een veilige sfeer kan scheppen waardoor het voor ons allemaal makkelijk was ons kwetsbaar op te stellen. Je brengt jezelf mee in je werk. Dat maakt jou jou en niet ieder ander.  Dát inzicht en het positieve gevoel na afloop geeft echt een boost. Nina, bedankt voor je inspirerende workshop. Ik heb er van genoten!"
Fotografie: Linda Bouritius
Fotografie: Linda Bouritius
Fotografie: Linda Bouritius
Fotografie: Linda Bouritius
Fotografie: Linda Bouritius
beeld: Isabelle Hattink
Hanneke over de workshop:
" Werken met Nina is vooral duiken in een maakproces zonder meteen resultaat te willen. Je creëert en onderzoekt. Met je handen, ogen en gevoel laat je een beeld ontstaan wat vervolgens een resultaat geeft als verassing. Het is fijn werken. Het portret is meer dan een plaatje. Het geeft je wat terug."
Fotografie: Linda Bouritius
beeld: Hanneke Scholten 
Kika over de workshop:
"Ik vond de workshop heel fijn! Een goede mix van plezier, ontspanning, tijd om lekker te eten en wat te drinken, serieus zijn, expressief, naar binnen keren...
Jouw zin en positieve energie heb ik gevoeld en was aanstekelijk. Ook fijn dat je
de ruimte gaf aan kwetsbaarheid, openen, accepteren dat alles goed en oké is."
Back to Top