Tot mijn vierde woonde ik in Botswana. Geboren bij ouders die ontwikkelingswerk deden heb ik al jong ervaren wat de waarde is van doen wat je leuk vindt en je talent inzetten voor anderen. In mijn ogen is dit een fantastische win-win situatie.
Op mijn 11e ontdekte ik dat ik van fotografie hou. Ik mocht een evenement fotograferen en voelde me helemaal op mijn plek. Toch was het een weg van ups en downs om te vinden wat voor werk bij mij past. Het kei-hard werken lukte niet en ik liep helemaal vast. Inmiddels weet ik dat ik veel tijd nodig mijn creativiteit en in de natuur zijn. Ik werk sinds 2011 als fotograaf. In 2021 ben ik begonnen aan 'de Kleine Tiki' in Breda en daar ontdekte ik de magie van het coachen. Ik zit nu met veel plezier in mijn derde jaar.
Mijn liefde voor fotografie heeft me al op ontzettend veel mooie plekken gebracht bij bijzondere mensen en situaties. Tegenwoordig richt ik me op individuele portretten, families en gezinnen en één op één coaching. Mijn wens is dat mensen het mooiste in zichzelf kunnen zien en trots zijn op wie ze zijn en wat ze in het leven hebben neergezet.
Ik woon met mijn man, zoon en twee katten tussen de bossen en de uiterwaarden in Oosterbeek. Vlak bij de gezellige stad Arnhem. 

Back to Top