Tot mijn vierde woonde ik in Botswana. Geboren bij ouders die ontwikkelingswerk deden heb ik al jong ervaren wat de waarde is je talent inzetten voor anderen. In mijn ogen is dit een fantastische win-win situatie.
Op mijn 11e ontdekte ik dat ik van fotografie hou. Ik mocht een evenement fotograferen en voelde me helemaal op mijn plek. Toch was het een weg van ups en downs om te vinden wat voor werk bij mij past. Het kei-hard werken lukte niet en ik liep helemaal vast. Inmiddels leidt ik een creatief leven en dat bevalt goed! Ik werk sinds 2011 als fotograaf. Bij 'de Kleine Tiki' in gestart en daar ontdekte ik de magie van het coachen. Ik zit nu met veel plezier in mijn derde jaar.
Mijn liefde voor fotografie heeft me al op ontzettend veel mooie plekken gebracht bij bijzondere mensen en situaties. Tegenwoordig richt ik me op individuele portretten van vrouwen, geef ik één op één coaching aan huis en broed ik op een halfjaar-cursus helemaal gericht op creativiteit die van start gaat in 2025. Mijn wens is dat mensen het mooiste in zichzelf kunnen zien en trots zijn op wie ze zijn en wat ze doen.
Ik woon met mijn man, zoon en twee katten tussen de bossen en de uiterwaarden in Oosterbeek. Vlak bij de gezellige stad Arnhem. 

Back to Top