Coaching met fotografie als middel is een vorm van coaching die licht en speels is, maar waarmee je wel dieperliggende emoties of patronen kunt ontdekken. In mijn sessies leer jezelf beter kennen dmv (fotografie)opdrachten. Ik ga uit van het gegeven dat je alles al in je hebt. Je hoeft niet te veranderen, want je bent goed zoals je bent. Je mag het alleen veel scherper gaan zien. 
Wat ga je doen?
Een serie bestaat uit 3 of 5 sessies van ongeveer 1,5 uur waarbij we in eerste instantie een levensvraag die jij graag voor jezelf beantwoord wil hebben gaan verhelderen. Vervolgens krijg je een passende fotografie-opdracht die we samen gaan uitvoeren. In de laatste sessie bekijken en analyseren we de door jou gemaakte beelden. Ik werk volgens de methode van Kunstzinnig Dynamisch Coachen. We zullen indien nodig ook gebruik maken van andere creatieve middelen zoals moodboards maken, schilderen, tekenen en boetseren. Naast dat je meer focus krijgt op wat voor jou belangrijk is leer je ook (beter) fotograferen. Je hoeft geen ervaring met fotograferen of een eigen camera te hebben. 
Omdat ik in mijn derde jaar zit van de opleiding tot coach bied ik de sessies aan voor een gereduceerd tarief.
1 januari t/m 31 maart 2024 zijn de sessies 35,- per keer.
Als je affiniteit hebt met fotografie en je meer helderheid wil over het proces waar je nu in zit om de volgende stap in je leven te zetten dan is dit echt iets voor jou.
De coaching vindt maandag t/m vrijdag plaats in mijn studio in Oosterbeek. Bel of app me gerust voor meer informatie! 0648964909

Een traject bestaat uit een kunstzinnig dynamische oefening om jouw persoonlijke levensvraag te verhelderen, een fotoshoot door mij op locatie en een sessie om alles te integreren. Na afloop heb je meer eigen wijsheid en een aantal mooie portretfoto's die jou daar aan doen herinneren. Dit kan allemaal op één dag of verspreid over 3 contactmomenten.
Back to Top