Heb je een fotoshoot bij mij gehad? En zou je daar wel een mooi album van willen, maar heb je geen zin om lang achter de laptop zitten om dit in elkaar te zetten? En wil je graag een exclusiever album dan je bij de standaard albumservices kunt bestellen? Ik verras je graag met een prachtig ontwerp! Het album kan naar jouw smaak aangepast worden zodat het helemaal naar wens is.
Cover: Deluxe Deep Blue
Cover: Coated linen Oker 
Een goed album is sfeervol en een kloppend geheel. Sinds 2012 maak ik fotoalbums voor bruidsparen, gezinnen en families. Na al die jaren weet ik hoe de foto's het beste tot hun recht komen en wat de kwaliteit van de verschillende leveranciers is. Dutch Ink Albums werkt met prachtige producten en heeft duurzame opties zoals mooie linnen kaften. Omdat ze in Nederland zitten zijn de lijntjes kort en dat werkt heel prettig. Op hun website kun je meer informatie en inspiratie vinden.  www.dutchinkalbums.nl
Persoonlijk Kleuradvies
Willen jullie graag eigen inbreng hebben?  Dan bied ik de mogelijkheid om het album te finetunen. Zo krijg je precies het album van je dromen. Bij mijn eerste ontwerp ontvangen jullie een persoonlijke video waarin ik uitleg welke keuzes ik heb gemaakt bij het ontwerpen van jullie album. Daarna is er ruimte om wijzigingen door te geven. 
Cover: Perle Velvet
Cover: Demin
Voordat het boek naar de drukker gaat check ik alles grondig. Binnen vier weken is het album klaar en kijk ik het na op kwaliteit, kleur en contrast. Daarna komt het leukste: Het album wordt bij je bezorgd! Deze albums zijn een prachtig cadeau voor jezelf of voor een ander.
Boven: Natural Linnen      Onder: Chestnut
Cover: Demin
Prijslijst
Basisalbums
Linnen of Velvet album, 40 pagina's, 30x30, 1 regel tekst op de voorkant 375,-
Leren album,  30 pagina's, 30X23 of 25x25, 1 regel tekst op de voorkant 375,-

Extra's
Fine-art papier 75,-
Tweede tekstregel 40,-
Upgrade leren album naar 30x30 75,-
Upgrade Linnen of Velvet naar echt leer 75,-
Prijs per spreads 15,- of 20,- (hangt af van formaat)

Ik maak graag een vrijblijvend ontwerp en een offerte naar aanleiding van jouw specifieke wensen. 
Soms kun je niet naar mij toekomen om een album te bekijken. Daarom laat ik in deze video twee basisalbums zien om je een beetje een snelle indruk te geven. Wil je graag het album even vasthouden, ruiken en doorbladeren? Dat mag! Je bent van harte welkom bij mij in de studio in Oosterbeek!
Back to Top